Närverksfrukost 2022-02-04

Välkommen på nätverksfrukost med föreläsning.

Vi träffas mellan kl. 8-10 på Scandic Triangeln, Triangeln 2 i Malmö

Den här träffen kommer vi få en föreläsning av Sandra Lindström som berättar om sin resa.

När Sandra insjuknade i den kroniska sjukdomen ME insåg hon ganska snart att sjukvården inte hade vare sig förståelse för eller kunskap om vad hon hade drabbats av utan hon fick hitta sin egen läkning. Det som drev henne var en oerhört stark och livsbejakande inre styrka samt en målbild av vad hon ville göra då hon tyckte att hon hade så mycket kvar att ge. 

När även hennes son insjuknade i ME och blev liggandes i ett mörkt rum under dygnets tjugofyra timmar utan förmågan att kommunicera med omvärlden, och hennes andra son fick utredas för blodsjukdom, då blev drivkraften ännu större att hitta även deras läkning.

Efter totalt sjutton års sökande inom den alternativa medicinen – där ledstjärnan var symtomen som avlöste varandra – år av studier till naturläkare samt uppstart av en funktionsmedicinsk klinik, hittade hon till slut nycklarna både för sig själv och sina söner.

Från VD-stol till Healingkod är en berättelse om en livsresa där den spirituella hälsan visade sig vara en stor del av läkningen. Syftet med föreläsningen är i första hand att ge hopp och förståelse för att vi själva behöver ta ansvar för vår hälsa och sällan hittar lösningen utanför oss. Att läka är en process, en livsresa, och den behöver komma inifrån.

 

Anmälan och betalning

Anmälan gör du genom formuläret på denna sidan och anmälan bekräftas när betalning har gjorts.

Betalningen gör du med Swish till 1231418896
(Om du inte kan betala med Swish, hör av dig så löser vi det)

Pris för träffen inkl. frukost är:

Medlemmar: 135 kr inkl. moms
Gäster: 150 kr inkl. moms

Skulle du av någon anledning behöva avboka träffen efter anmälan så behöver vi veta detta senast dagen innan kl. 13 för att kunna betala tillbaka pengarna eftersom hotellet behöver veta antal deltagare för matplanering.

Har du några frågor eller är intresserad av att bli medlem så är du varmt välkommen att höra av dig på kontakt@karmabusinessnetwork.se

Varmt välkomna till en morgon med föreläsning, nätverkande med fina samtal och nya kontakter.

Anmälan