Nätverksfrukost med spännande föreläsning 2022-04-29

Välkommen på nätverksfrukost med föreläsning.

Vi träffas mellan kl. 8-10 på Scandic Triangeln, Triangeln 2 i Malmö

Den här gången gästas vi av Elena Eikari som kommer inspirera oss om vibrationer, ljud och harmoniserande frekvenser som möter kroppen.
 
Tänk Dig ett helt revolutionerade sätt att förse kroppen och sinnet i djup avslappning på i princip nolltid (5 – 10 minuter som max). Tänk Dig också en djup avslappning som också är läkande. Där tankevirvlet ställs fullständigt på paus medan kroppen återkommer till inre balans och frid. Och där man efteråt känner sig både lätt, mjuk inuti och full av energi. På ett klarsynt sätt.
 
Med ödmjukhet och stark tilltro vill Elena introducera detta magiska som sker när vibrationer, ljud och harmoniserande frekvenser möter kroppen. Om taktila och auditiva upplevelser som aktiverar det parasympatiska systemet och hjälper hjärnan att komma ner i lågfrekvenser där läkning sker.
 
Elena har fört detta till Sverige från England där man har jobbat med det i över 30 år med fantastiska resultat. Elena har sett i sin klinik i Malmö hur människor har upplevt allt ifrån att bli av med Parkinsonliknande skakningar och muskelkramp till att de har ”sett sin själ”.
 
Elena är ärad att berätta och kanske till och med demonstrera lite kring denna metod och kanske väcka din genuina nyfikenhet. För Dig och din mäktiga symfoni som bor i dig. 
 
Här hittar du mer info om Elena och vad hon gör
 
Grain of Sound – Elenas webbsida
 
Youtube – Ljudterapin, the why
 
 
Vi ses och … resoneras!
 

Anmälan och betalning

Anmälan gör du genom formuläret på denna sidan och anmälan bekräftas när betalning har gjorts.

Betalningen gör du med Swish till 1231418896
(Om du inte kan betala med Swish, hör av dig så löser vi det)

Pris för träffen inkl. frukost är:

Medlemmar: 135 kr inkl. moms
Gäster: 150 kr inkl. moms

Skulle du av någon anledning behöva avboka träffen efter anmälan så behöver vi veta detta senast dagen innan kl. 13 för att kunna betala tillbaka pengarna eftersom hotellet behöver veta antal deltagare för matplanering.

Har du några frågor eller är intresserad av att bli medlem så är du varmt välkommen att höra av dig på kontakt@karmabusinessnetwork.se

Varmt välkomna till en morgon med föreläsning, nätverkande med fina samtal och nya kontakter.

Anmälan