Nätverksfrukost 2023-02-17

Välkommen till en frukostträff där vi fortsätter på temat intention. Även denna gången bjuds vi på en workshop som leds av en av våra Karma-medlemmar, nämligen Annette Wendin.
 
Förra träffen satte vi med hjälp av Edita vår intention för 2023. Nu tar vi det ett steg längre och manifesterar in det vi vill ha också. Annette Wendin är certifierad Advanced Theta Healing Practitioner.
 
Den här morgonen ger hon oss ett smakprov på Theta Healing i form av nedladdningar till alla och manifestation i thetavåg.
 
Förbered dig gärna genom att skriva ned en önskelista på vad du vill ha in i ditt liv. Minst 35 saker på listan. Om tid finns och någon vill ställa upp som klient på scenen, så genomför hon också en demo.
Läs mer om Theta Healing på www.thetahealing.com
 

Anmälan och betalning

Anmälan gör du genom formuläret på denna sidan och anmälan bekräftas när betalning har gjorts.

Betalningen gör du med Swish till 1231418896
(Om du inte kan betala med Swish, hör av dig så löser vi det)

Pris för träffen inkl. frukost är: 140 kr inkl. moms
(Obs! nytt pris!)

Skulle du av någon anledning behöva avboka träffen efter anmälan så behöver vi veta detta senast dagen innan kl. 13 för att kunna betala tillbaka pengarna eftersom hotellet behöver veta antal deltagare för matplanering.

Har du några frågor eller är intresserad av att bli medlem så är du varmt välkommen att höra av dig på kontakt@karmabusinessnetwork.se

Varmt välkomna till en morgon av nätverkande med fina samtal och nya kontakter.

Anmälan